Cautare

1303 de rezultate pentru "nr telefon costesti" (3.15 secunde)
Unele mi-au raspuns la telefon, altele nu, dar nu stiu care mi-a raspuns si care nu. Poate am sa le trimit si un fax", a precizat subprefectul.
El a mai primit cateva icoane din partea organizatiilor judetene PSD si un telefon retro, iar deputatul independent Nati Meir i-a daruit o Thora veche de 250 de ani, in limba idis, si o sticla de whisky.
Mai mult, pe pliant nu apar nici un fel de coordonate de contact - numere de telefon sau adrese.
La randul sau, in momentul in care i-a fost atrasa atentia asupra faptului ca in cea mai reprezentativa statiune din sudul litoralului, gazda intalnirii sale de lucru, Neptun, algele si scoicile putrezite iti muta nasul din loc, ministrul Mediului i-a indemnat pe ziaristi sa apeleze la numarul de telefon gratuit pus la dispozitie de DADL, astfel incat operatorii care nu isi fac datoria de a mentine plaja curata sa fie trasi la raspundere.
"Acesta este si rostul pentru care ma intalnesc cu oamenii - vreau sa ii ajut, iar eu sunt de gasit in fiecare zi, nu este nevoie decat de un telefon, pentru programare, pe care cetatenii sunt invitati sa o faca la numarul 0241/66.09.44", a spus Laurentiu Mironescu.
Directorul taberei de copii Sind Romania Navodari, Dan Rahau, a anuntat ca telefonul mobil al sotiei premierului, Ioana Tariceanu, pierdut in urma cu trei saptamani, a fost descoperit in biroul viceprimarului localitatii, ßtefan Galbau.
Daca fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu "avea obiceiul" sa-i dea cate un telefon, din cand in cand, sa-l invite la diferite receptii, la intalniri oficiale la care participau sefi de stat straini, si chiar sa-l consulte pe anumite probleme ale statului, "domnul Basescu n-are obiceiul sa se consulte, vad, cu nimeni".
El a precizat ca a vorbit la telefon cu Nastase despre motivele criticilor sale la adresa conducerii PSD, considerand ca acesta a avut unele frustrari.
Directorul regiei, Liviu Ionita, a sustinut prin telefon ca oamenii sai nu lucreaza, ci doar acorda "asistenta tehnica", desi jurnalistii se aflau chiar la locul interventiei, unde actionau personalul imbracat in echipamentul regiei si masini cu numerele acesteia.
“Am vorbit la telefon cu Toader inca de luni si l-am intrebat ce are de gind sa faca. Mi-a raspuns ca are doua puncte importante pe care doreste sa le rezolve inainte de orice.
"Daca doreste sa aiba o discutie cu mine poate sa dea un telefon. Putea sa o faca din prima clipa cand a citit acest interviu.
El a adaugat ca discutii pe aceasta tema au aparut si in urma cu doi ani, atunci cand a fost acuzat ca i-a dat telefon procurorului general al Romaniei pentru a interveni, insa s-a dovedit ca nu a fost nimic adevarat.
In privinta telefoanelor de felicitare, mai exact daca se asteapta sa-i ureze "La multi ani" Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu a spus: "Eu astept telefon de la prieteni apropiati, nu astept telefoane de convenienta".
Adela Omar a declarat ca, impreuna cu cei sapte copii, a incercat sa plece din tara pe baza unei procuri trimise de Omar Hayssam in urma cu aproximativ o luna, din Liban. Aceasta a mai spus ca mai vorbeste "din cand in cand" cu sotul ei la telefon.
Traian Basescu trebuie suspendat pentru ca el conduce prin telefon PD. Pina si Emil Boc s-a saturat sa mai fie regele playback-ului politic si sa mimeze rolul de presedinte al PD", a precizat Dorin Otrocol.
nume, prenume, telefon, fax si mail. Solicitam un raspuns, la adresele de email: (...), pana cel tarziu luni, 26.02.2007".
Presedintele Romaniei a intervenit aseara, in direct, prin telefon, la emisiunea "Intre bine si rau" de la TVR 1, unde era invitat premierul Tariceanu.
Noi, spre exemplu, si acum avem facturi la telefon neplatite", a declarat Marilena Bogheanu, directoarea ADR Sud-Vest Oltenia. Aceasta s-a plans si de faptul ca plecarile in teritoriu inseamna costuri mari.
Nervos, Traian Basescu a pus mana pe telefon si a intervenit in emisiune rugandu-l pe premier sa nu mai minta.
Imediat dupa aceasta afirmatie a premierului, presedintele a intervenit in emisiune, prin telefon, spunand ca premierul confunda situatiile celor doua biletele, respectiv biletul trimis de Tariceanu catre Basescu pentru firma Petromidia si cel trimis de Basescu catre ministrul Seres pentru firma Alro.
google-analytics.com